Protocols Covid-19

Seguretat en temps de Coronavirus (Covid-19)

Tant l'empresa com els nostres empleats compleixen amb els protocols i conjunt de mesures preventives i bones pràctiques establerts per els nostres serveis de prevenció de riscos laborals, així com de Gestió i Higiene Alimentària per salvaguardar la salut dels nostres treballadors i clients.

Des de Xócala hem implementat tots els protocols de seguretat i prevenció possibles tant en l'elaboració dels nostres productes, com en la preparació de les comandes, tant al'obrador com a la botiga Popup.

Enviaments a domicili

Les agències de transport amb què treballem segueixen operant de forma normal (encara que saturades de treball), de manera que us demanem una mica de paciència ja que els terminis de lliurament es poden dilatar una mica respecte al que és habitual.

Les persones que et portaran la comanda tenen la indicació de reduir a l'mínim imprescindible el contacte amb els clients, de manera que és probable que deixin els paquets davant d'aquesta abans de prémer el timbre, per protegir-se tant a elles com a vosaltres seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Durant aquest període estrany, la identificació de el client no es realitzarà com s'hauria de fer en circumstàncies normals.

Si ho prefereixes pots triar un lloc segur on el transportista deixarà teu paquet si no pots obrir la porta de casa, només has d'anotar en les notes de la comanda. Les persones transportistes compliran amb les preferències d'enviament sempre que aquestes siguin possibles. Especifica aquestes preferències d'enviament en realitzar la teva comanda a la pantalla "Afegeix una nota a la comanda" i seleccionant el lloc segur on deixar el paquet.

Us demanem el màxim respecte a les persones que estan treballant per vosaltres i assumir els mínims riscos possibles ;)


Per a qualsevol dubte referent a això pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant email: xocalacardedeu@gmail.com

Per conèixer les ultimes actualitzacions sobre informació i recomanacions en relació a l'Covid-19, consulta les actualitzacions de Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya o bé les actualitzacions de Govern Estatal. Si vols informació sobre el Covid-19 et recomanem la pàgina web de l'Hospital Clínic Barcelona, ​​on trobaràs informació de valor a l'respecte.

Moltes gràcies per col·laborar i per comprar els nostres productes!