Condicions generals

1. Naturalesa del contracte
Mitjançant aquest contracte, Xócala (Josep Teixidó Recordà, amb domicili social al Carrer Alcoll, 29 local 1, esc F, 08440 de Cardedeu i NIF 52153095C) ven al client (qualsevol persona física o jurídica amb la qual Xócala subscrigui qualsevol contracte de compravenda del seu catàleg on-line) i aquest compra a Xócala el producte especificat a la factura. S’entén per «contracte» l’operació de compravenda que s’instrumenta mitjançant aquest document. S’entén per «producte» la mercaderia objecte del contracte de compra.
 
2. Disponibilitat i preus
Les dades que apareixen en la nostra Base de Dades corresponen a productes que alguna vegada han entrat en el nostre catàleg. No assumim la responsabilitat sobre qualsevol error tipogràfic o aritmètic que pugui constar a la nostra pàgina. Malgrat que Xócala disposa en estoc de la pràctica totalitat del seu catàleg, no podem garantir la disponibilitat total en tot moment. En aquest supòsit des de Xócala ens posarem en contacte amb la persona compradora, n’endarrerirem l’enviament fins a tenir-ne estoc o bé es reemborsarà el producte. Els preus i les promocions publicats en les nostres pàgines són només vàlides per a comandes realitzades a través del nostre web.

Els preus i les promocions publicats en les nostres pàgines són només vàlides per a comandes realitzades a través del nostre web o a als nostres punts de venda físics.

3. Comandes
Les comandes s'entreguen entre 24 i 48h des de la seva emissió, aquelles realitzades fins les 23:59 s'entregaran al 2n dia laborable.

NOTA IMPORTANT: Per evitar que arribin en males condicions només s'acceptaran comandes de mones amb modalitats d'enviament: "Recollir al punt de venda" o  "Enviament Urgent". TOTES aquelles comandes que no compleixin aquesta condició es cancel·laran o reemborsaran parcialment (si contenen més productes).

4. Enviaments

Enviament gratuït per a comandes superiors a 50 € a la Península i Balears (no està inclòs a les Illes Canàries). En finalitzar la compra seleccioneu l’opció que vulgueu (enviament a domicili en qualsevol modalitat o recollida) abans de procedir al pagament.

L’import de les despeses de l’enviament se sumarà al preu total segons les especificacions i modalitats: Estàndar 5€ o Urgent dedicat (Barcelonès, Maresme i Vallès Oriental) 12€.

A Xócala treballem amb Nacex per a comandes normals i s'envia en 24/48h.
Per a comandes al Vallès Oriental, Barcelonès i Maresme hi ha disponible la modalitat d'enviament Urgent amb repartidor dedicat amb un cost de 12€ i subjecte a disponibilitat i estoc.

Si us voleu estalviar-vos les despeses d’enviament, podeu recollir personalment la comanda a la al nostre Obrador de Cardedeu (Carrer Alcoll, 29 local 1, esc F, 08440 Cardedeu, Barcelona) o bé a la botiga PopUp de Barcelona (Torrent de l'Olla 15, 08012 de Barcelona) de 10 a 14h i de 16:30 a 20:30h de dimarts a dissabte) del 12 de març fins al 30 d’abril sempre amb horari concertat).

5. Pagament
A la botiga online de Xócala podeu pagar:
1) Amb targeta a través del TPV virtual de Shopify Payments.
2) Seleccionar "Pagar en recollir".
En tots dos casos es tracta de mitjans segurs que gestionen directament la informació dels pagaments, de manera que en cap cas Xócala té accés ni emmagatzema les dades de les vostres targetes.

Degut a la crisi de la Covid19, a Xócala recomanem fer els pagament amb targeta de dèbit o crèdit quan es faci una comanda en la modalitat "Pagar en recollir".

Xócala enviarà al client un correu electrònic amb el comprovant de compra en el moment de formalització i confirmació de la comanda sempre que es facilitin les dades necessàries per confirmar la compra o de fer el Registre d’usuari al nostre web.
 
5. Cancel·lacions i devolucions
Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins el moment en què l’enviament s’hagi efectuat. Si rebem l’avís de cancel·lació un cop el paquet ja està enviat, es considerarà una devolució sense entrega. Les devolucions poden fer-se sempre i quan no s’hagi fet l’enviament. En el supòsit que si que s’hagi enviat, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
No s’acceptaran devolucions d’aquelles comandes que s’hagin entregat i/o recollit per les persones compradores. Només s’acceptaran sempre que l’enviament no hagi arribat al seu destinatari i estigui en mans de l’empresa transportista. En aquest cas, cal que la persona compradora/destinataria, rebutgi l’enviament. Les despeses de devolució seran a càrrec de la persona compradora.
Sempre que s’hagin respectat tots aquests requeriments, Xócala reemborsarà l’import total dels articles adquirits. Sempre que no s’hagi fet l’enviament les despeses d’enviament originals de la comanda també seran reemborsades. Serà el client qui correrà amb les despeses d’enviament de la devolució si aquesta ja està enviada.
Si la devolució no es pogués acceptar a causa de la falta de conformitat amb les condicions indicades anteriorment, Xócala es posarà en contacte amb el client.  En el cas que Xócala hagi enviat per error un producte diferent al sol·licitat, o que la qualitat de l’esmentat producte no sigui correcta, el client haurà de contactar amb Xócala per a la devolució i/o canvi el qual es farà amb la màxima diligpencia possible. La devolució del producte a Xócala, en aquest cas, serà coordinada des de Xócala, un cop informada de l’error o el defecte, de manera que Xócala assumirà les despeses de l’enviament (anada i tornada) corresponents.


DUBTES SOBRE ELS ENVIAMENTS

P. Es fan lliuraments a apartats de correus o taquilles?
R. No, no es fan enviaments a apartats de correu, l'entrega sempre es fa en mà.

P. S'accepten devolucions?
R. Desgut a que es tracta de productes alimentícis, no s'accepten devolucions. En el supòsit que el teu producte arribi en mal estat, posa't en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar-ho el més aviat possible i amb la millor solució.

Si veus que la teva comanda s'està demorant més del que és habitual t'aconsellem que et posis en contacte amb nosaltres a xocalacardedeu@gmail.com o bé trucant-nos al 667 78 08 16.

AVÍS LEGAL

 Xócala (Josep Teixidó Recordà), en compliment de la normativa vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal, Llei 15/1999, informa que: es compromet a garantir la confidencialitat de les dades de l’usuari. El tractament de dades de caràcter personal serà recollit en un fitxer automatitzat, i el seu responsable és Xócala (Josep Teixidó Recordà), que està degudament inscrita davant l’AEPD.

L’usuari atorga el consentiment exprés, lliure, informat, i de forma inequívoca, a la recollida i tractament de les seves dades per part de Xócala (Josep Teixidó Recordà), no podent vendre en cap moment, ni cedir les esmentades dades a tercers aliens a l’organització de Xócala (Josep Teixidó Recordà). La finalitat del tractament de les esmentades dades és poder informar sobre novetats, butlletins de notícies i publicitat respecte a serveis propis de Xócala (Josep Teixidó Recordà).

Aquest lloc dóna a l’usuari, en tot moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’efecte, sobre les seves pròpies dades personals, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre, i del Reglament de Seguretat, contactant amb la direcció: xocalacardedeu@gmail.com.

L’usuari que integri les seves dades personals o professionals en la present Base de Dades accepta, expressament i inequívocament, la possibilitat de rebre comunicacions comercials per part de Xócala (Josep Teixidó Recordà). En cas que no desitgi rebre comunicacions comercials, podrà donar-se de baixa en el punt «Unsuscribe» de l’esmentat butlletí.

TERMES I CONDICIONS

Lloc web operat per Xócala. En tot el lloc, els termes "nosaltres", "ens" i "nostre" es refereixen a Xócala, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles en aquest lloc per a vostè, l'usuari, amb la condició que accepti tots els termes, condicions, polítiques i avisos inclosos aquí establerts.

A l'visitar el nostre lloc i / o comprar alguna cosa de nosaltres, vostè es compromet al nostre "Servei" i es compromet a complir amb els següents termes i condicions ( "Termes de Servei", "Termes"), incloent els termes i condicions addicionals i les polítiques esmentades en aquest document i / o disponible per hipervincle. Aquestes Condicions de Servei s'apliquen a tots els usuaris de el lloc, incloent sense limitació, als usuaris que són navegants, venedors, clients, comerciants i / o contribuents de contingut.

Li preguem que llegeixi atentament aquestes Condicions de Servei abans d'accedir o utilitzar el nostre lloc web. A l'accedir o utilitzar qualsevol part de el lloc, vostè accepta quedar obligat per aquestes Condicions de Servei. Si no està d'acord amb tots els termes i condicions d'aquest acord, no podrà accedir a la pàgina web ni utilitzar cap servei. Si aquestes condicions de servei es consideren una oferta, la seva acceptació està expressament limitada a aquestes condicions de servei.

Qualsevol nova funció o eina que s'afegeixi a la botiga actual també estarà subjecta a les Condicions de Servei. Podeu consultar la versió més actualitzada de les Condicions de Servei en qualsevol moment en aquesta pàgina. Reservat el dret d'actualitzar, canviar o substituir qualsevol part d'aquestes Condicions de Servei publicant actualitzacions i / o canvis en la nostra pàgina web. És la seva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per veure si hi ha canvis. El seu ús o accés continuat a la pàgina web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l'acceptació d'aquests canvis.

La nostra botiga està allotjada a Shopify Inc. Ells ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre els nostres productes a vostè.

1. CONDICIONS DE LA BOTIGA ONLINE

A l'acceptar aquestes condicions de servei, vostè declara que és major d'edat en el seu estat o província de residència, o que és major d'edat en el seu estat o província de residència i ens ha donat el seu consentiment per permetre que qualsevol dels seus dependents menors de edat utilitzi aquest lloc.

No pot utilitzar els nostres productes per a cap propòsit il·legal o no autoritzat ni pot, en l'ús del servei, violar cap llei en la seva jurisdicció (incloent però no limitant-se a les lleis de drets d'autor).

No ha de transmetre cap cuc o virus ni cap codi de naturalesa destructiva.

L'incompliment o la violació de qualsevol de les Condicions donarà lloc a la finalització immediata dels seus Serveis.

2. CONDICIONS GENERALS

Reservat el dret de rebutjar el servei a qualsevol persona per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Vostè entén que el seu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferit sense xifrar i implicar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se i adaptar-se als requisits tècnics de les xarxes o dispositius de connexió. La informació de la targeta de crèdit sempre s'encripta durant la transferència a través de les xarxes.

Vostè es compromet a no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part del servei, l'ús de'aquest o l'accés al servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es proporciona el servei, sense el nostre permís exprés per escrit.

Els títols utilitzats en aquest acord s'inclouen només per conveniència i no limitaran o afectaran d'una altra manera a aquests Termes.

3. EXACTITUD, INTEGRITAT I ACTUALITAT DE LA INFORMACIÓ

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és precisa, completa o actual. El material d'aquest lloc es proporciona únicament amb finalitats informatives i no s'ha d'utilitzar com a única base per prendre decisions sense consultar fonts d'informació primàries, més precises, més completes o més oportunes. Qualsevol confiança en el material d'aquest lloc és sota el seu propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, necessàriament, no és actual i es proporciona només per la seva referència. Reservat el dret de modificar el contingut d'aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim cap obligació d'actualitzar cap informació al nostre lloc. Vostè accepta que és la seva responsabilitat supervisar els canvis en el nostre lloc.

4. MODIFICACIONS DEL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvis sense previ avís.

Reservat el dret de modificar o interrompre en qualsevol moment el Servei (o qualsevol part o contingut de la mateixa) sense previ avís.

No serem responsables davant vostè ni davant cap tercer per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o interrupció de l'servei.

5. PRODUCTES O SERVEIS

Alguns productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través de la pàgina web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades no estan subjectes a devolució d'acord amb la nostra Política de Devolució.

Els nostres productes, en ser artesanals, poden variar i diferir dels que es mostren a les fotografies en quant a forma, sense variar-ne la qualitat o quantitat de producte.

Hem fet tot el possible per mostrar amb la major precisió possible els colors i les imatges dels nostres productes que apareixen a la botiga. No podem garantir que la visualització de qualsevol color en el monitor del seu ordinador sigui exacta.

Reservat el dret, però no estem obligats, a limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret en funció de cada cas. Reservat el dret de limitar les quantitats de qualsevol producte o servei que oferim. Totes les descripcions dels productes o els preus dels mateixos estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, a la nostra sencera discreció. Reservat el dret a suspendre qualsevol producte en qualsevol moment. Tota oferta de qualsevol producte o servei realitzada en aquest lloc és nul·la on estigui prohibida.

No garantim que la qualitat de qualsevol producte, servei, informació o un altre material comprat o obtingut per vostè compleixi amb les seves expectatives.

6. EXACTITUD DE LA INFORMACIÓ DE FACTURACIÓ I DEL COMPTE

Reservat el dret de rebutjar qualsevol comanda que ens faci. Podem, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit, i / o comandes que utilitzin la mateixa adreça de facturació i / o enviament. En el cas que fem un canvi o cancel·lació d'una comanda, ho notificarem posant-nos en contacte per correu electrònic facilitat en el moment de realitzar la comanda. Reservat el dret de limitar o prohibir les comandes que, al nostre parer, semblin realitzats per comerciants, revenedors o distribuïdors.

Vostè es compromet a proporcionar informació de compra i de compte actual, completa i precisa per a totes les compres realitzades a la nostra botiga. Es compromet a actualitzar puntualment seu compte i altres dades, incloent la seva adreça de correu electrònic i els números i dates de caducitat de la targeta de crèdit, perquè puguem completar les seves transaccions i posar-nos en contacte amb vostè quan sigui necessari.