La materialització d'un somni: Xocolates que aporten més que petits moments de plaer
Xócala és una empresa amb caràcter social centrada en la creació, desenvolupament i producció de productes de xocolata creatius, sorprenents i que, alhora, ajuda a normalitzar la vida laboral de les persones, independentment de les seves capacitats.

Nascuts l'any 2016 a Cardedeu (Barcelona) de la mà d'en Josep Teixidó (mestre xocolater i pastisser) i Hi Som (Associació centrada en normalitzar la situació de les persones més vulnerables, en especial aquelles que tenen alguna discapacitat, i les que es troben en risc d’exclusió social).

Des de l'obrador de Xócala desenvolupem productes de xocolata, personalitzem productes per a empreses, institucions i associacions.

Organitzem tallers a l'entorn de xocolata i tots els productes en que es pot convertir aquesta (bombons, torrons, mones, rajoles…) i en dissenyem ad hoc i ens desplaçem sota petició.

A Xócala produïm a través de tallers inclusius regulars amb 5 entitats: Viver de Bell-lloc, APINDEP Ronçana, APADIS les Franqueses, AFADIS baix Montsen i ORDI Natura.

Tal i com s'etableix en el conveni de relació amb l'associació HI SOM, Xócala contracta persones amb algun grau de discapacitat reconegut i que prové d'algunes d'aquestes entitats.

Aquets dos fets  diferencials són els que otorguen un cartàcter d'economia social a l'empresa.

Language
Catalan
Open drop down